آداب و معاشرت در ارمنستان:

انسان دوستی و احترام به هم نوع یکی از اصلی ترین اصول اخلاقی مردم این دیار است. مردم ارمنستان بسیار مهمان نواز هستند و به راحتی میتوانند شما را برای صرف حتی یک فنجان قهوه به خانه شان دعوت کنند.کودکاند درمرکز توجه خانواده هستند، اما بعد از دوران بلوغ از آن‌ها انتظار می‎رود تا مسئولیت‌هایی را برعهده بگیرند.مردم ارمنستان معمولا ارتباط خود را با تعارف کردن غذا و خوراکی آغاز میکنند.

دست دادن و روبوسی در آغاز مکالمات روزانه جزئی از فرهنگ مردم ارمنستان محسوب میشود.خوب است بدانید که وقتی زن و مردی با یکدیگر ملاقات میکنند زن باید صبر کند تا مرد دستش را به طرف او دراز کند.

 

آداب احوالپرسی در ارمنستان:

در ارمنستان، مردها اکثر با دست دادن به یکدیگر، احوالپرسی می‌کنند و اگر طرفین با هم رابطه نزدیکی داشته باشند صورت طرف مقابل را یک‌بار می‌بوسند. حتی اگر زنان برای بار اول با هم ملاقات کنند نیز زنان خیلی سنتی معولا صورت طرف مقابل را می‌بوسند. در مورد احوالپرسی بین زنان و مردان در این کشور باید بدانید که طبق رسم و همین طور در مناطق روستایی، زنان باید صبر کنند تا مرد دست خود را برای احوالپرسی دراز کند.

بایدها و نبایدها در ارمنستان:

هنگام عبور از خیابان بسیارمراقب باشید زیرا راننده‌های ارمنی معمولا توجهی به قوانین نمی‌کنند و عابران پیاده به این امر عادت دارند. اگرچه در این کشور پوششی خاص برای زنان و مردان تعریف نشده است، اما لازم است که در طول اقامت در خاک ارمنستان پوششی موجه و مناسب را انتخاب کنید. پس تا حد ممکن از لباس‌های مناسب استفاده کنید و با عامه‌ی مردم هماهنگ باشید. در این صورت می‌توانید بدون جلب توجه، آزادانه در شهر قدم بزنید و از تک‌تک لحظه‌های خود لذت ببرید.

ترجیحا معادل ارمنی یا روسی برخی لغات یا اصطلاحات را بدانید چراکه کمتر کسی در ارمنستان به زبان انگلیسی مسلط است و آشنایی با برخی لغات ارمنی در طول سفر به نفع شما خواهد بود. به‌طور حتم شما به‌عنوان یک گردشگر در شهر جلب توجه خواهید کرد و محلی‌ها ممکن است با نگاه‌های عجیب و خیره شما را تماشا کنند. اما مادامی که رفتار و برخورد شما متعادل و مناسب باشد، مشکلی شما را تهدید نخواهد کرد. در هر صورت با احترام به سنت‌ها و فرهنگ مردم می‌توانید حسی خودمانی و صمیمی در سفر به ارمنستان داشته باشید.

رقص ارمنی میراثی قدیمی و غنی، متنوع که به جا مانده از پنجم تا هزاره سوم قبل از میلاد در مناطق بالاتر از ارمنستان سرزمینی به نام آرارات (دشت‌های آرارات) که در آن منطقه باستانی نقاشی‌هایی بر روی سنگ‌نبشته‌ها به جا مانده‌است، که به آن نقاشی‌های رقص می‌گویند که گاهی این نقاشی‌های رقص همراه با انواع خواصی از آلات موسیقی همراه بوده‌است.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید